בלי קירות, בלי מארחת ובלי להזמין מקום מראש; ברחבת תחנת הדלק בדרך לאבן יהודה, על כיסאות פלסטיק באוויר הפתוח נמצאת מעשנת הבשר הכי חמה בסביבה
אסף אהרון בכלל למד כלכלה ומנהל, ועד לפני שנתיים עבד בבית השקעות, אך אהבתו הגדולה לאוכל ולבשר בפרט הביאה אותו להפוך את תחביב העישון למרכז עיסוקו. "מעושן" מעשנת בשר בצד הדרך מקום חובה לאוהבי הבשר.
בלי קירות, בלי מארחת ובלי להזמין מקום מראש – ברחבת תחנת הדלק, על כיסאות פלסטיק באוויר הפתוח נמצאת מעשנת הבשר הכי חמה בסביבה.
ל "מעושן" של אסף אהרון רצוי להגיע רעבים. מעשנת הבשר של אסף בצד הדרך של כביש 553 (במתחם תחנת הדלק "דלק", בכביש המוביל מאזור התעשיה החדש לאבן יהודה) הפועלת במקום רק בימי שישי הפכה מפה לאוזן למקום החם של אוהבי הבשר.
אסף אהרון בן ה – 35, למד כלכלה ומנהל ועבד לפרנסתו בבית השקעות, החליט לפני כשנתיים להפוך את אהבתו לאוכל ולבשר למרכז עיסוקו.
אהרון סיפר ל"אורנה חושפת", "תמיד אהבתי אוכל ובמיוחד בשר. אני זוכר איך בתור ילד הייתי עומד לצד אמא שלי בזמן שטחנה בשר במטחנה הידנית וטועם את הבשר". על אומנות עישון הבשר סיפר: "רציתי ללמוד איך מעשנים ופשוט נדבקתי לחבר שהסכים ללמד אותי".
למעשנה שלו גייס אסף את אביו שמוליק אהרון ויחד הם מפעילים ומארחים את הסועדים.
בין מדפי המעשנת ב "מעושן" תוכלו למצוא: בריסקט שעושן 20 שעות, אסאדו שמחליק מהעצם, ספריבס טלה ברוטב ברביקיו בייתי, פיקנה חרדלית, שייטל בעישבי גינה, פלאנק סטייק, אוסובוקו בעישון ארוך, פרגיות בנוסח מעושן, עופות שלמים, פסטרמה הודו אמיתית, אונטריב מפורק שקדי טלה, וצ'וריסוס ביתי מעשה ידיו של אסף
לאוהבי התבשילים מידי שישי מוגשת "קדרת היום". לצד הבשר מוגשים ירקות שורש מעושנים עם הקליפה במלח גס, ירקות כבושים, ובירה צוננת.
בביקורנו ב "מעושן" אכלנו ספריבס טלה, אוסובוקו, אסאדו, שקדי כבש וצ'וריסוס שהוגש עם חרדל בייתי, קדרת טלה לצד הבשר הוגשו ירקות שורש מעושנים עם מלח גס ובירה ג'יימס צוננת.
מיקום: כביש 553 במתחם תחנת דלק "דלק"
ימי פעילות: שישי בלבד (בימי שבת ניתן למצוא אותם בגן שמואל)
שעות פעילות: 10:00-15:00 או עד שנגמר הבשר
מחיר: לפי משקל בשר
אווירה: משוחררת
ציון "אורנה חושפת"- 5*
מה דעתכם? כתבו לנו כאן: