ד"ר שקשוקה, מסעדת פועלים קטנה עם שקשוקה מדהימה; במסעדה מגישים מדי יום שקשוקה וחומוס תוצרת הבית; "אורנה חושפת" אכלה ונהנתה
בלב אזור התעשיה הישן בנתניה, על פינת רחובות שכטמן וגלגלי הפלדה, יושבת מסעדת "ד"ר שקשוקה" , מסעדת פועלים קטנה עם מרפסת שמגישה את השקשוקה הכי טעימה באזור.
את ד"ר שקשוקה פתח בשנת 1996 יצחק (בבי) בדוסה ז"ל , כשעיקר התפריט- שקשוקה וחומוס תוצרת בית. את המתכון לרוטב השקשוקה המיוחד שלו שמר לעצמו שנים ארוכות. בכל פעם שנשאל מה סוד הקסם, ענה: "קצת תבלינים והרבה אהבה בבישול ארוך על אש קטנה".
השמועה על השקשוקה המופלאה פרסה כנפיים גם מעבר לקהל הפועלים באזור התעשיה ובשעות הצהריים ניתן למצוא סועדים מחוייטים בארוחה עסקית, לצד פועלים בסרבלים.
בבי ז"ל עם החיוך הגדול והקול הצרוד הכיר ביד רחבה את הלקוחות. עם השנים הצטרפו אל בבי בניו אסף וגב. תחילה סייעו לו בשעות הלחץ ועם הזמן נשאבו אל תוך הקסם ופתחו יחד עם בבי סניף נוסף באזור התעשיה החדש. לאחר שבבי חלה ונפטר, לפני כארבע שנים, לקחו הבנים אסף וגב את ניהול המסעדות.
את השקשוקה עם המתכון הסודי מגישים עד היום במחבת חמה ולצידה ירקות טריים חתוכים גס, חמוצים, פול ביתי, חומוס, שמכינים במקום, שמוגש עם רוטב לימון וגרגירי חומוס שלמים מעל, רבע לחם שחור עם חיתוכים גדולים ופיתות חמות.
אווירה- משוחררת
ציון "אורנה חושפת"- 5*++
כתובת- שכטרמן פינת גלגלי הפלדה אזה"ת הישן, רחוב אריה רגב 11 אזה"ת הישן ובקרוב סניף נוסף…
מה דעתכם? כתבו לנו כאן: